Kontakt os for et tilbud

55 45 45 45

Værdier

Fokus på kunderne og god levering

Vores værdier er alt afgørende for vores erhverv og vi tilstræber os på at være et værdiskabende kanal mellem vores kunder og slutbrugerne.

Dermed bidrager vi til at øge effektiviteten og reducere operationelle omkostninger for vores kunder, som kan få frigivet ressourcer fra logistikken til at pleje deres mange kunder.

Vi kender vores kunder

Alle hos Fragtkompagniet kender vores kunder og vi er opmærksomme på at vi vinder vores kunders tillid ved at være tætte på dem og lytte til deres behov og endelig ved at løse deres logistik opgaver på en professionel måde og samtidig med et smil på læben.

Vores kerneværdier​

  • Dedikeret fokus på vores kunder: Alt hvad vi udarbejder er nøje afstemt med vores kunders behov.
  • Forståelse af vores kunders behov: Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, da vi elsker den nærhed det skaber.
  • Vi tilbyder vores kunder den højeste service: Vi holder os ikke kun til hvad der står i aftalen, men tager skridtet videre, når vi skal klare opgaven for vores kunder.
  • Vi er alle ansvarsfulde: Alle hos Fragtkompagniet er opfordret til at kommunikere aktivt og tage ansvar for vores kunders behov.
  • Vi kan alle blive bedre: Alle hos Fragtkompagniet bliver videreuddannet, så vi står med det mest kompetente team til at løse vores kunders behov.
  • Til sidst men ikke mindst, så har alle fokus på at levere det, som vi har lovet vores kunder.

​Om ​fragtkompagniet

Letland Alle 3

2630 Taastrup

CVR: 30179196

www.fragtkompagniet.dk 

Kontakt os​