Kontakt os for et tilbud

55 45 45 45

KranDistribution i hele laNDET

Leverance med høj service

Hos Fragtkompagniet har vi mere end 500 leverancer om dagen i Storkøbenhavn.

Transport af stykgods op til 2.500 kg. eller parti gods på mere end 2.500 kg. ved hjælp af vores omfattende distributions- og terminalnetværk kan vi afhente og levere alle dine forsendelser til modtagere overalt i Danmark. 

Vi tilbyder daglige afgange til alle større byer med fremadrettet levering i henhold til lokale distributionsplaner beskrevet i vores generelle vilkår.

​Service på leverance ved krandistribution

Som en af de eneste transportfirmaer tilbyder vi alle vores kunder eller modtagere ind, op eller nedbæring af godset ved hjælp af vores kranbiler. 

Dette er især vigtigt for modtagere, da de dermed føler at totaloplevelsen ved forsendelsen overgår deres forventning til normalt kantstenslevering.

Sikker leverance af farligt gods via styk- og partigods

Vores højtuddannede personale har mange års erfaring i håndtering og transport af farligt gods, herunder med krandistribution af krangods. Vores sikkerhedskonsulenter kan altid besvare dine spørgsmål om krandistribution af farligt gods og den korrekte færdiggørelse af nødvendig fragtdokumentation.

Du er velkommen til at kontakte os på e-mail: uh@fragtkompagniet.dk eller på telefon 55 45 45 45 hvis du mangler information eller hvis du ønsker at indhente et tilbud på din distributionsopgave. 

​Om ​fragtkompagniet

Letland Alle 3

2630 Taastrup

CVR: 30179196

www.fragtkompagniet.dk 

Kontakt os​