Kontakt os for et tilbud

55 45 45 45

Total logistik løsning

Vi kommer med den fulde løsning - LOGISTIK SOM KONKURRENCEPARAMETER

Andreas Birkbøll, Transportkoordinator, udtaler: "Vi lover vores kunder 24 timers service, dvs. hvis ordren går ind senest kl. 12, garanterer vi levering efterfølgende dag."  Dette er en af hovedårsagerne til at vores kunder vælger os til at løse deres logistik opgaver, da vi hjælper vores kunder med at holde hvad de har lovet.

FLEKSIBILITET I VORES LEVERING

Fragtkompagniet kører både dag - aften og nathold, vi tilbyder derfor fleksibilitet i vores logistikløsninger, og har altid en ledig bil som kan stilles til rådighed i tilfælde af behov for specielleveringer. Desuden har vi lagerhotel, kran og entreprenør, samt køle/varmekørsel samt almindelig distribution.

Den sikre levering

Mange af vores kunder oplever udsving samt sæsonale variationer i deres vareflow. I disse tilfælde er det rart at vide, at vi altid kan tilbyde kvalificerede chauffører, som kan komme ind med kort varsel, og hjælpe til med at løse forestående transportopgaver, og stadig bevare kvaliteten på et højt plan i forbindelse med vores leverancer.

Nedenfor kan I vælge nogle af de løsninger, som vi kan tilbyde vores kunder. Vi har altid mod på at skræddersy den helt rette logistiske løsning tilrettelagt vores kunders behov. Kontakt os gerne for at få en uforpligtende samtale omkring jeres behov for logistikløsninger.

Læs mere om vores forskellige kompetencer i menuen øverst, "Ydelser"

​Om ​fragtkompagniet

Letland Alle 3

2630 Taastrup

CVR: 30179196

www.fragtkompagniet.dk 

Kontakt os​